Elvakad ei pea enam Tartusse passi järele sõitma

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva vastavatud kodakondsus- ja migratsioonibüroo kohalikus politseimajas aadressil Valga mnt 1. Pildil kodakondsus- ja migratsioonibüroo vanemspetsialist Anneli Henno.
Elva vastavatud kodakondsus- ja migratsioonibüroo kohalikus politseimajas aadressil Valga mnt 1. Pildil kodakondsus- ja migratsioonibüroo vanemspetsialist Anneli Henno. Foto: Lõuna prefektuur

Tänasest ei pea männilinna ja selle ümbruse elanikud enam isikut tõendavate dokumentide pärast kaugemale sõitma, vaid saavad vajalikud taotlused ja toimingud teha ära kodulinnas.

Täna avas politsei- ja piirivalveamet Elva konstaablijaoskonna ruumides (Valga mnt 1) kodakondsus- ja migratsioonibüroo teeninduspunkti, teatas Lõuna prefektuur.

Büroo juhataja Sirje Orgel ütles, et Elvas avatud teeninduspunkti eesmärgiks on tuua dokumentide taotlemise võimalus piirkonna inimestele lähemale ning ühtlasi vähendada suuremate linnade teenindustes tekkinud järjekordi.

Teeninduspunktis võetakse vastu isikut tõendavate dokumentide taotlusi ja väljastatakse taotletud dokumente. Taotlust esitama minnes peab isikul kindlasti kaasas olema isikut tõendav dokument ja üks värvifoto mõõtmetega 40x50mm.

Riigilõiv on soovitatav tasuda eelnevalt näiteks internetipanga kaudu, kuid seda saab teha ka kohapeal.

Elva teeninduspunkt on avatud E-N 9-16, R 9-15, lõunaajal vahemikus kell 12.30-13.00 on teeninduspunkt suletud. Iga kuu viimasel reedel klientide vastuvõttu ei toimu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles