Taskus käivad katusetreeningud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Ülle Põldmaa joogatund Tasku keskuse katuseparklas.
Pildil Ülle Põldmaa joogatund Tasku keskuse katuseparklas. Foto: Tasku kaubanduskeskus

Sel nädalal alustas Tasku keskus Tartus tööpäeviti neljanda korruse katuseparklas treeningute korraldamist ning kutsub neist osa võtma kõiki kesklinnas viibijaid.

Keskuse teatel toimuvad treeningud kogu augustikuu vältel ning algus on iga päev kell 12. Füüsilist koormust saab nautida 40 minutit. Treeningriietus ei ole ilmtingimata vajalik.

«Tegemist suurepärase võimalusega kontoriinimestele ja kõigile teistele, kel päevaplaan võimaldab teha mõnusa spordipausi Tartu kesklinnas,» leidis treeninguid korraldav Kätrin Karu.

Katusetrenne viivad läbi MyFitness, DanceAct ja Joogaruumi kogenud treenerid ning Füsioteraapiakliiniku füsioterapeut. Trennis osalemiseks tuleb loovutada 1 euro, mis läheb kampaania «Aktiivne kontor» ideekonkursi auhinnafondi.

Autoga tulijatele on parkimine Tasku parkimismajas tasuta. Selle nädala esimesel poolel  leiavad Tasku parklas aset joogatunnid ning reedel bailatino treening.

Treeningplaanid ja rohkem infot leiab kampaania veebilehelt: http://olevormis.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles