Kas Maximal on plaanis hakata pandipakendi osas seadust täitma?

Martin Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Info Zeppelini taarapunkti uksel.
Info Zeppelini taarapunkti uksel. Foto: Martin Pau

2008. aasta 31. maist kehtib pakendiseaduse punkt, mille kohaselt pakendatud kauba müüja, kelle müügikoha suurus on 200 m2 või üle selle, peab pakendi tagasivõtmise, millele on kehtestatud tagatisraha, korraldama müügikohas või selle teenindusmaal müügikoha kauplemisajal. Tartus Zeppelini parklakorrusel on pandipakendi käsitsivastuvõtt, mis on uksel oleva kirja järgi avatud ainult T–L kell 9–12 ning kell 13–18. Kas Maximal on plaanis asuda seadust täitma?

Vastab OÜ Maxima Eesti avalike suhete juht Erkki Erilaid:

Meie lepingupartner PAK andis lubaduse probleem lahendada veel sellel kuul. Zeppelini keskus on ehitatud enne pakendiseaduse jõustamist ja seetõttu polnud keskuses taara vastuvõtuks ette nähtud ruumi.

Praegu käib vastuvõtt kohas, kuhu siiani ei olnud lepingupartner leidnud sobivate mõõtudega automaati. Praeguseks on sobiv lahendus leitud ja augusti jooksul paigaldatakse keskusesse taaraautomaat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles