Elva rannakuningaks kuulutati Sven Kangur

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva rannakuningad.
Elva rannakuningad. Foto: Marek Pihlak

Elva Verevi rannas selgitati võrkpalliplatsidel teist aastat järjest välja rannakunn. Rannavõrkpalli võistlussari hõlmas kolme etappi. Kohale tulnud vollehuvilised loositi paaridesse ja nii igal etapil. Etapi võit andis 20 punkti, teine koht 17, kolmas 15, neljas 14 ja nii edasi. Kahe esimese etapi võiduga oli Sven Kangur saavutanud soliidse edumaa teiste ees.

Kolmas etapp pakkus palju põnevust ja võitluslikke mange juba eelringides. Poolfinaalides läks võitja selgitamiseks vaja mõlemas mängus kolme geimi. Finaalis kohtusid Silver Koni-Revo Dobozi ja Martin Loim-Igor Madilainen. Punkt-punkti heitlusest tulid võidukalt välja Koni-Dobozi, kusjuures Silver Koni kindlustas viimase etapi võiduga Rannakunnil teise koha, jättes Martin Loimi kolmandaks.

Kolmanda koha kohtumises olid Martin Järveoja-Mihkel Joosing põnevusmängus üle Jarek Tigane-Jan Mustjõgist. Sportlikult mitmekülgne Martin jäi Rannakuninga arvestuses kahe punktiga esikolmikust välja. Elva Rannakuningaks 2012 krooniti kaks etappi võitnud ja viimasel etapil 5.-6. kohta jaganud Sven Kangur, kes edestas teist kohta kahe punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles