Noorteklassi Eesti meistritiitel takistussõidus tuli Tartumaale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefani Sabrodin hobusel Calderon
Stefani Sabrodin hobusel Calderon Foto: Külli Tedre

Möödunud nädalavahetusel selgitati Ruila tallides peetavatud Eesti meistrivõistlustel tänavune noorte vanuse klassi meister takistussõidus. Viimase hetkeni põnevust hoidnud võistluses võttis kulla Tartumaa ratsaspordiklubi sportlane Stefani Sabrodin hobusel Calderon.

Esimese osavõistluse, mis peeti kõrgusel kuni 130 sentimeetrit, võitis Heili Püümann hobusel FP Palasi, kuid teisel päeva esimeses voorus eksis paar kolmel takistusel ning langes tulemusega viiendaks. Ühe eksimusega tõusis liidriks Sabrodin, kellel kokku 5 karistuspunkti, teise kohaga jätkas Riin Ingre Saare hobusel Cumberland 8 karistuspunktiga.

Teine voor hoidis pinget lõpuni. Ainukese puhta sooritusega said hakkama esimeses voorus 12 karistuspunkti kogunud Elis Nõgel ja Aristokraat, kes tõusid selle tulemusega hõbedale. Eelviimasena startinud Saare ja Cumberland kogusid teises voorus 8 karistuspunkti ja langesid selle tulemusega Nõgelist, kes kogus 15 punkti, ühe punktiga tahapoole. Viimasena startinud Sabrodin ja Calderon suutsid taas konkurente edestada ja võtta tänavuse kuldmedali.

Stefani treenib Tartumaal Luunja Ratsakeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles