Teearu Grupp asus Kollo ja Vesiku nimitoetajaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesik (servimas) ja Kristo Kollo.
Rivo Vesik (servimas) ja Kristo Kollo. Foto: cev.lu

Vaid veidi üle ühe kuu koos mänginud, kuid Premium 7 Cup võiduga juba Eesti esinumbri seisust kinnitanud rannavõrkpallurid Kristo Kollo ja Rivo Vesik said endale nimisponsori teede-ehitusega tegeleva Teearu Grupp OÜ näol. Sellest tulenevalt kutsutakse Eesti parimat rannavollepaari edaspidi Teearu Grupp team Kollo-Vesik.

"Klubi eelarvega oli väga kitsas käes ning mul on suur heameel tõdeda, et Teearu Grupp otsustas rannavõrkpallile oma õla alla panna", sõnas Kollo-Vesiku mänedžer Kristjan Kais. Koostööleping Teearu Grupi ja Kollo-Vesik koduklubi MTÜ Rannavolle vahel sõlmiti kahe-aastasena ning Teearu Grupi juhatuse liikme Tarmo Aru sõnul on nad sobivate asjaolude puhul Kollo ja Vesiku tegemistele nõus õla alla panema kuni Rio De Jaineiro olümpiamängudeni. "Kollo ja Vesiku toetamine on meile nagu auküsimus. Ega me sellest suurt turunduslikku kasu ei otsi, kuid perspektiivikate sportlaste toetamine on õige tegevus", sõnas Aru.

Kollo ja Vesiku koostöö rannaliival sai alguse tänavu maikuus, kui järjest tagasilööke tundma pidanud Vesik koos endise paarilise Karl Jaaniga otsustasid koostöö lõpetada. Kollo ja Vesiku Debüüti maailmakarikasarjas tuleb pidada keskpäraseks, sest pärast Moskva Grand Slami kvalifikatsiooni avaringi võitu austerlaste Huber-Seidl vastu tuli tugevale šveitsi paarile Laciga-Weingart alla vanduda ning põhiturniiri uks jäi suletuks. Eesti rannavolle karikasarja avaetapil Premium 7 Cupil Tartus aga tõestasid Kollo ja Vesik, et koostöö on paranemas ning võitsid turniiri kaotamata ühtegi geimi. Ka teisel Eesti karikasarja etapil Pärnus jõudsid Kollo-Vesik geimikaotuseta finaali, kuid tugeva tuule tõttu jäi Hartwall Jaffa Cup esikohta välja mängimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles