Politsei otsib vanemate autoga põgenenud alaealist

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Treial/Õhtuleht

Politsei palub abi teismelise  leidmisel, kes Luunja vallas Lohkva külas võttis omavoliliselt vanematele kuuluva auto ja lahkus sellega teadmata suunas.

Täna hommikul sai Lõuna prefektuur teate, et teismeline noormees võttis Lohkva külas oma emale kuuluva hõbedavärvi sõiduauto Ford Focus, registrimärgiga 059 BGH, ning sõitis sellega minema.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Agu Lalli sõnul on tegu alaealise, vanema kui 14-aastase noormehega, kes sõitis arvatavasti seiklema. Poisil on kaasas ka fotoaparaat, sülearvuti ja videokaamera.

Pärast auto ärandamise kohta teate saamist kuulutati see tagaotsitavaks ning kohalik konstaabel koos valla sotsiaaltöötajaga kogusid auto sõidusuuna kohta kohalikelt teavet. Poisi ema avalduse peale alustas  Lõuna prefektuur kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb asja omavolilist kasutamist.

Pärastlõunal saabunud teadete kohaselt on sõidukit nähtud liikumas Võru linnas ning otsingud on koondunud Lõuna-Eestisse.

Politsei palub kõigil, kes teavad midagi selle auto asukohast, võtta ühendust telefonil 110.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles