Paavo Nõgene kaitses diplomitööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavo Nõgene.
Paavo Nõgene. Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Viimased viis ja pool aastat Vanemuise teatrit juhtinud ning hiljuti ka Eesti rahvusringhäälingu nõukogusse valitud Paavo Nõgene (32) kaitses teisipäeval Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni instituudis oma bakalaureusetööd.

Nõgene kirjutatud teadustöö kannab pealkirja «Vanemuise teatri sisekommunikatsioon etendust ettevalmistavas ja teenindavas osakonnas» ning teda juhendas Triin Visnapuu. Lõputöö kaitsmiskomisjon hindas töö hindega B.

«Eks iga asi peab tulema elus siis, kui sa tunned, et nüüd on õige aeg. Eluülikool on mind huvitavalt kasvatanud: alustasin ajalehepoisina ning ju sai minu ettevõtlikkus mulle saatuslikuks, et ma sattusin enne tööle kui kooli,» kommenteeris Nõgene, miks ta alles nüüd kõrghariduse omandas.

Oma bakalaureusetöö teemavalikut põhjendas ta sellega, et soovis uurimistöö tulemusi rakendada oma igapäevatöös. «Minu hinnangul sai valitud kõige keerulisem osakond, mis koondab üle saja inimese mitmest osakonnast, ehk kõik, kes töötavad tugistruktuuris selle nimel, et etendused igal õhtul õigel ajal laval oleks ja lava valmis saaks,» lausus Nõgene. Vanemuise teatris töötab Nõgene 1995. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles