Roolijoodik jättis pere autota

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Kollaaž Laura Kangur / Foto Urmas Luik, Ants Liigus

Hiljuti jõustus Tartu maakohtu otsus, mille järgi tunnistas kohus 29-aastase Rene Harinovi süüdi mootorsõiduki juhtimises joobeseisundis ning mõistis karistuseks 352 tundi üldkasulikku tööd tähtajaga aasta ja kuus kuud.

Lisaks sellele konfiskeeriti kohtuotsuse alusel mehe elukaaslasele kuuluv sõiduauto Volvo S40.

1. mail kella 17.30 paiku edastas Lõuna prefektuuri juhtimiskeskus politseipatrullile teate, et Tartus Võru tänaval asuva poe parklast alustas sõitu Volvo, mille roolis on tõenäoliselt alkoholijoobes sõidukijuht.

Politseipatrull sõitis laekunud infot kohe kontrollima. Juba hetke pärast märkasid politseinikud kirjeldatud sõidukit, mis liikus Sõbra tänavat pidi Kesk tänava suunas ning keeras Sõbra tänaval asuva maja hoovi.

Seal jäi auto seisma, sõidukis lisaks autojuhile kedagi teist ei olnud.

«Sõidukijuht oli silmanähtavalt purjus – tal olid tasakaaluhäired ning silmad olid punased,» kirjeldas patrullpolitseinik Kalmer Mägi ning lisas, et mees tunnistas politseinikele alkoholi tarbimist, ka tõendas seda alkomeetri näit.

Isikuandmete kontrolli käigus selgitati välja, et autot juhtis 29-aastane Rene Harinov ning sõiduauto Volvo S40, mida mees juhtis, kuulus ta elukaaslasele.

Sama mees seisis alles 26. märtsil kohtu ees, kuna juhtis sõidukit alkoholijoobes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles