SA Tartu Sport ja Tähtvere Puhkepark ühendatakse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaated Tartule ülevalt. Tähtvere spordipark.
Vaated Tartule ülevalt. Tähtvere spordipark. Foto: Margus Ansu

Sihtasutuse Tartu Sport nõukogu pikendas senise juhatuse liikme Eve Lille volitusi ning tegi linnavalitsusele ettepaneku ühendada SA Tähtvere Puhkepark ja SA Tartu Sport.

Tartu Spordi nõukogu esimees Veljo Ipits ütles, et enne uue juhi ametisse nimetamist otsustati sihtasutused ühendada. «Tegime põhimõttelise otsuse, et kui need kaks on kokku pandud, siis selgub, milliseks juhtimisstruktuur tegelikult kujuneb,» ütles Ipits ja pakkus, et asutuste ühendamine võtab aega paar kuud.

Kahe asutuse ühendamine on Ipitsa sõnul vana teema ning ka paljud Tartu Spordi uueks juhiks kandideerinud inimesed arvasid, et need kaks võiks olla ühendatud. «Lisaks võiks rääkida ka Aurast, aga see on omaette teema,» lausus Ipits.

Milliseks kujuneb ühendatud sihtasutuse struktuur ja kes seda juhtima hakkab, ei julgenud Ipits veel pakkuda. «Eve Lille võime igal ajal tagasi kutsuda ja kas sinna jääb kunagi juhatajaks tema, Jane Jakobson (SA Tähtvere Puhkepark juht – toim) või keegi kolmas, selgub ühendamise käigus,» selgitas Ipits ning ei välistanud, et võib jääda ka kaks juhatuse liiget.

«Paari kuu jooksul peavad mõlema sihtasutuse juhid ja ka linn tegema oma ettepanekud ning siis otsustame ära, milline võiks olla optimaalne juhtimisstruktuur. Hiljemalt sügiseks tahaks selle ära otsustada,» ütles Ipits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles