Emajõe Suveteater mängib «Undiini»

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõe Suveteatri mängupaik -Tartu toomkiriku varemed.
Emajõe Suveteatri mängupaik -Tartu toomkiriku varemed. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Oma 16. hooajani jõudnud Emajõe Suveteater toob vaatajate ette J. Giraudoux'i «Undiini», mis esitab inimeseksolemist ja armastust olemuslikult.

Noor ja vapper rüütel kohtub ebamaiselt kauni neiu Undiiniga ja armub temasse, leides, et Undiin on tema elu armastus, kirjeldab etenduse sisu Emajõe Suveteatri pressiteade. Rüütli senine kihlatu Berta ei jäta aga asja niisama.

Melodramaatiline keskaegne muinaslugu jõuab Toomkiriku varemetes vaatajate ette 19. juulil. Etendusi mängitakse ka veel augusti alguses.

Lavastaja on Ain Mäeots, kunstnik Iir Hermeliin. Muusika on loonud Ardo Ran Varres. Osades astuvad üles Sandra Uusberg (Tallinna Linnateater), Juss Haasma, Egon Nuter, Liina Tennosaar, Taavi Eelmaa, Maarja Mitt (Vanemuine), Raivo E. Tamm, Liina Olmaru (Vanemuine), Rain Simmul (Tallinna Linnateater), Marika Barabanštšikova (Vanemuine), Markus Dvinjaninov, Ott Kilusk jt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles