Rein Taaramäe stardib jalgratta nädalavahetusel kindlasti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB 30. Tartu Rattaralli, esiplaanil Rein Taaramäe ja Erki Pütsep.
SEB 30. Tartu Rattaralli, esiplaanil Rein Taaramäe ja Erki Pütsep. Foto: Tarmo Haud

Estonian Cycling Weekend 2012 toob endaga läbi aegade tugevaima koosseisu - pro-kontinentaal meeskondi on starti tulemas lausa neli ja nende hulgas ka Rein Taaramäe koduklubi Cofidis. Tänase päeva seisuga on oma tulekut kinnitanud ka Rein Taaramäe, kes teeb Estonian Cycling Weekendi raames oma vigastuste järgse avastardi 25. mail Tallinn-Tartu GP-l.

„Taaramäe on öelnud, et tuleb kodumaale võidumõtetega,“ sõnab võistluste direktor Indrek Kelk ja lisab: „Kahtlemata on tegemist vägagi realistliku eesmärgiga, eriti SEB Tartu GP kontekstis, millele saavad kaasa aidata kõik pealtvaatajad – ergutuskisa raja ääres on kahtlemata motiveerivaks jõuks,“ räägib Kelk ja kutsub kõiki huvilisi raja äärde kaasa elama.

Estonian Cycling Weekend toimub kokku kolmel päeval – 25.05 avatakse rattavõistlused Tallinn-Tartu GP-ga, võistlused jätkuvad 26. mail, kui sõidetakse SEB Tartu GP ning rattavõistlused kulmineeruvad 27. mail toimuva SEB 31. Tartu Rattaralliga.

SEB 31. Tartu Rattaralli muudab eriliseks asjaolu, et koos tuhandete rahvasportlastega tulevad starti ka profiratturid, mistõttu on igal rattahuvilisel ainulaadne võimalus sõita ühel rajal koos maailma tippudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles