Jooksumaraton muudab Otepääl liikluskorraldust

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooksuhuvilised kogunevad taas Lõuna-Eestisse.
Jooksuhuvilised kogunevad taas Lõuna-Eestisse. Foto: Margus Ansu / Postimees

Seoses täna toimuva SEB 30. Tartu jooksumaratoniga tuleb liiklejail arvestada liiklusmuudatustega Lõuna-Eesti teedel.

Võistluspäeval on Otepääl kell 10.50 kuni 11.15 liiklusele suletud Otepää - Valga mnt - Tartu mnt – Kanepi mnt ristist (fooriga ristmikust) kuni Rolleriraja ristmikuni ja kella 10.50 kuni 11.45 Otepää-Rõngu mnt esimesed 4 km, teatas maanteeinfokeskus.

Maanteid, mida mööda kulgeb ja mida ületab maratonirada, ei suleta liikluseks, kuid seal kehtivad kiirusepiirangud ning samuti tuleb juhinduda liikluse reguleerijate märguannetest. Erandiks on Rõngu mnt - Hellenurme mnt – Vitipalu karjääri vaheline tee, mis on suletud liikluseks kell 11.15 - 15.00. Võistlusraja ja maantee ristumiskohtades kehtib peatumiskeeld 50 m ulatuses mõlemal pool teed.

Parkimine on võistluspäeval Otepääl keelatud kell 7.00 – 11.15 Valga maantee, Tartu maantee ja Kanepi maantee ristist (fooriga ristmikust) kuni Otepää linnapiirini mõlemal pool teed, samuti Tehvandi tee Valga mnt ja Tehvandi Spordikeskuse hoone vahelisel lõigul ja mõlemal pool teed. Parkimine on samuti keelatud Tehvandi tee Valga mnt ja Mäe tn vahelisel lõigul.

Luige Kevadlaada tõttu on alates kella 9-18 piiratud liikumiskiirust kuni 50 km/h ja keelatud nii parkimine kui peatumine Harju maakonnas Tallinn – Rapla - Türi maanteel kilomeetritel 6,9-8,0.

Roheliste rattaretke «Kuidas elad, Mulgimaa?» toimumisega on täna kella 10.00-14.00 häiritud liiklus Sultsi-Abja–Paluoja maanteel Abja-Paluojast Halliste kirikuni (km 18,4-14,4).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles