Vanavanemad said tänupärleid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiooni Tartu klubi tunnustas emadepäeva künnisel vanavanemaid, kes on kasvatanud oma lapselastest tublid, õigete väärtushinnangutega ja oma põhitööd õppimist tõsiselt võtvad noored ning on teinud seda ilma laste endi vanemate toeta.

Pidulik sündmus leidis aset eile õhtul Tartu Linnamuuseumis, kus tähelepanu keskmes olid vanavanemad Liidia ja Heino Vesso Kambja vallast, Malle Belisaar Vara vallast ning Ella-Maria Jemšanova Tartust.

Õhtu kontserdiosa sisustasid Amsterdami konservatooriumis klassikalist laulmist õppiv Maari Ernits ja 2010. aastal tunnustatud vanavanema lapselaps Andra Palu.

Tunnustuskingitused olid vanavanemaile saatnud mitmed ettevõtted, teiste seas kingiti naturaalselt kasvatatud pärl koos mälestustahvliga «Vanavanema tänupärl». Õhtu lõppes kohvilaua ja ühise pildi tegemisega.

Vanavanemate tunnustusürituse korraldasid Tartu ettevõtlikud naised juba neljandat aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles