Politsei tabas vähemalt 184 km/h kihutanud mootorratturi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Pühapäeval tabati Tartumaal vähemalt 184 km/h kihutanud mootorrattur, kes sai rikkumise eest karistuseks 10 päeva aresti, mis asendati üldkasuliku tööga, samuti kaotas ta pooleks aastaks juhtimisõiguse.

6. mai õhtupoolikul kella viie paiku tabatud mootorrattur kihutas teelõigul, kus suurim lubatud sõidukiirus oli 90 km/h.

Politsei selgitas, et rattasadulas oli 31-aastane Jaak, kes toimetati arestimajja kohtuistungit ootama.

Täna toimunud istungil määrati kiirust ületanud mootorratturile karistuseks 10-päevane arest. Istungit oodates oli mees sellest 2 päeva juba ära kandnud ning kohus otsustas ülejäänud 8 arestipäeva asendada 16-tunnise üldkasuliku tööga. Lisaks võeti ratturilt kuueks kuuks juhtimisõigus ära.

Lõuna prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse juht Ove Saar selgitas, et viimastel aastatel on mootorratturitega juhtunud palju liiklusõnnetusi ning politsei suunab neile tähelepanu, ennetamaks traagiliste tagajärgedega õnnetusi, mis nii suurtel sõidukiirustel lihtsasti juhtuda võivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles