Toimus 20. Koosa Maiturniir maadluses

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka-rooma maadlus.
Kreeka-rooma maadlus. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Vara vallas Koosal toimus traditsiooniline, juba 20ndat korda peetav maiturniir kreeka-rooma maadluses noortele, mis oli pühendatud turniiri algataja Eldur Edela mälestuseks.

Aivo Noormets Vara Spordi sihtasutusest rääkis, et võistluse avas Vara vallavanem Väino Kivirüüt, kes soovis võistlejatele kordaminekuid maadlusmatil. Paremad said auhinna, kaela medali ja mälestuseks diplomi.

Alates kergematest kaaludest tulid võitjateks Reno Rene Padar (MK Jaan), Liisbeth Kesamaa (Jõgeva RAMM), Endrik Jaanis (SK Tapa), Karl Johannes Laanesaar (MK Jaan), Markos Tadolder (MK Jaan), Kevin Koik (Valga SK), Jegor Jakovlev (SK Tapa), Geron Sillamägi (Valga SK), Pavel Dovlatjan (EMÜ SK), Keyt Muuga (Tartu Valla SK), Martin Pajussaar (SK Kadrina), Ivan Belikov (SK Tapa), Kristjan Arold (EMÜ SK), Even Baumann (SK Kadrina), Raul Lepaste (MK Jaan) ja Reimo Tirrand (Valga SK).

Peakorraldajaks oli SA Vara Sport koos Tartu Linna Maadlusseltsiga. Kokku osales 67 noort matimeest kümnest klubist Eestimaa erinevatest paikadest. Maadlusmatil näitasid oskusi ka kuus tütarlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles