HaleBopp Singers tuli tuljakutaktis esikohale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HaleBopp Singers.
HaleBopp Singers. Foto: ERR.

Miina Härma gümnaasiumis laulis võistulaulmisel «Tuljak» võidu 12 koori neljas kategoorias. Eesti Segakooride Liidu tegevsekretäri Katrin Puuri teatel käis võistlus sõbrapäevale kohaselt väga sõbralikus õhkkonnas.


A-kategoorias läks esikoht jagamisele Tartu Rahvaülikooli segakoori HaleBopp Singers (dirigent Lauri Breede) ja Vanalinna segakoori (Tallinn, Lauri Aav) vahel.



Järgmistes kategooriates olid võidukad kammerkoor Head Ööd, Vend (Rapla, Pärt Uusberg) ja Tallinna Tehnikaülikooli kammerkoor Aktiva (Kaja Viira). Noortekooridest tunnistas žürii parimaks Rapla ühisgümnaasiumi noortekoori Mitte-Riinimanda (Urve Uusberg).



Miina Härma sünniaastapäeva paiku peetava võistulaulmise žüriisse kuulusid Ants Soots (esimees), Vaike Uibopuu, Vivian Kallaste, Riho Leppoja ja Toomas Voll. Seekordne võistlus oli järjekorras 17. (TPM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles