Ekstreempark saab päris uue ilme

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgupäev Rahingel.
Talgupäev Rahingel. Foto: Risto Mets

«Plaanisime täna muru külvata aga tuul on liiga kõva,» märkis MTÜ Spordiklubi AK Rahinge eestvedaja ja talgujuht Martin Bachmann Rahinge järve ääres tehtud töödest rääkides. Ühingu liikmed ning külaelanikud on järveäärset ala viimasel ajal päris palju muutnud.

Silma hakkavad suured mullatööd hüppetrampliini ümbruses. Valmimas on mitu autoparklat, samuti võrkpalli ja jalgpalliplats. Valmis on uhiuus rand koos paadisillaga. Selleni pääsemiseks tuleb esialgu ületada küll mullaväljakud, kuid küllap peagi valmivad ligipääsuteed ja kasvama hakkab ka muru.

Talgulised silusid täna mitmel pool pinnast. Kaevati kaablikraave valgustite jaoks ning remonditi vette minevaid trampliine. Juba nädala pärast tahab ühing pargis maha pidada hooaja avava showvõistluse.

Sel hooajal on ekstreempargis tulemas seitsmest etapist koosnev veelauavõistluste sari. Samuti on tulekul vähemalt kolm vettehüppevõistlust suuskade ja lumelaudadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles