Tartu politsei tabas pandimaja röövimises kahtlustatavad

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandri tänava pandimaja
Aleksandri tänava pandimaja Foto: Margus Ansu

Tartu politsei kuulas üle kaks meest, keda kahtlustatakse tänavu märtsis Tartus toimunud pandimajaröövis.

Kohus rahuldas täna Lõuna ringkonnaprokuratuuri taotluse meeste vahi alla võtmiseks kuni kuueks kuuks.

8. märtsil rööviti Tartus Aleksandri tänaval asuvas pandimaja. Kaks maskides meest lõid kirvega vastu vitriiniklaasi ning röövisid ehteid ja elektroonikaseadmeid, tekitades kahju kokku üle 4000 euro.

Politsei lõuna prefektuuri kriminaalbüroo juht Vallo Koppel tänas abi eest meediat ja inimesi, kes juhtunu kohta politseile infot andsid.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Tatjana Tamm märkis, et politseile laekunud info oli detailselt kontrollitud, samuti kogusid ka uurijad andmeid ja tõendeid. Tehtud töö tulemusel kuulati sel nädalal  kahtlustatavana üle 21- ja 23-aastane mees. Üks neist on varem kriminaalkorras karistatud.

«Röövitud esemed olid maha müüdud, kuid politseinikel õnnestus osa neist tagasi saada,» lisas Tamm.

Üks meestest on kahtlustatav ka teises kriminaalasjas, milles ta oli tagaotsitavaks kuulutatud. Nimelt kahtlustatakse teda Tartus Kuu tänaval asuva pandimaja röövimises, mis leidis aset eelmise aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles