Kevadpäevad piiravad linnaliiklust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil tudengipäevade lumesõda Vabaduse puiesteel.
Pildil tudengipäevade lumesõda Vabaduse puiesteel. Foto: Sille Annuk

Tartu tudengite kevadpäevade ajal muutub kesklinna liikluskord ja bussiliiklus. Siinkohal edastame ülevaade lähipäevade liikluspiirangutest.

Täna õhtul suletakse kell 20 - 24 liikluseks Oru tänav ning Baeri tänav, teatas linna liikluskorraldusteenistus. Tänav on Näituse-Oru vahelises lõigus suletud seoses öölaulupeo üritusega.

Laupäeval, 28. aprillil kella 9st kuni 29. aprillil kella 21ni ja 30. aprillil kella 24st kuni 1. mail kella 20ni on autoliiklus suletud Vabaduse puiestee Uueturu-Raekoja platsi vahelisel lõigul.

Ümbersõidud on sel ajal korraldatud Narva mnt või Vaksali tänava kaudu. Juurdepääs Poe tänavale on avatud Ülikooli tänava ristmiku suunast.

Linnaliini bussid 6, 8, 16 ja 22 sõidavad linnast väljuval suunal marsruudil Võidu sild - Narva mnt - Ujula - Sauna - Kroonuaia jne. Kesklinna suunas sõidavad bussid 6, 8, 16 ja 21 Lai -Vabadussild - Narva mnt ning peatuvad Vene ja Atlantise peatustes.

Bussidel jäävad läbimata Vabaduse pst, Raeplatsi ning Palmihoone peatused Vabaduse puiesteel. Ajutine Palmihoone peatus kesklinna suunal asub Laial tänaval botaanikaaia vastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles