Urmas Kruuse: Lõuna-Eesti areng jätkub

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnapea Urmas Kruuse.
Tartu linnapea Urmas Kruuse. Foto: Pm

Tartu linnapea Urmas Kruuse väljendas heameelt vabariigi valitsuse põhimõttelise heakskiidu üle toetada 500 miljoni krooniga Eesti Rahva Muuseumi uue maja ja 80 miljoni krooniga teaduskeskuse Ahhaa uue hoone ehitust.


Kruuse sõnul väärib valitsuse regionaalpoliitiliselt väga oluline otsus kiitust, vahendas Tartu meeri sõnu linna pressiteenistus.



«Oleme AHHAA-keskuse uue maja tuleku nimel kõvasti pingutanud ja mul on siiralt hea meel, et see tartlaste ja kõigi eestimaalaste hulgas väga oodatud maja ikka tuleb,» lisas Kruuse. Tartu linna eelarves on sellel aastal AHHAA uue hoone jaoks kavandatud 25 miljonit krooni.



Linnapea Urmas Kruuse väljendas ka rõõmu ERMi uue hoone ehitamiseks lubatud 500 miljoni krooni üle. «Eesti Rahva Muuseum ei ole lihtsalt muuseum - see on eestlaste tulemise, olemise ja jäämise lugu.»



Valitsuse heakskiidu sai ka Tehvandi spordikeskuse staadionile mõeldud 59,5 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles