Viimased politseireidid näitavad joobes juhtide vähenemist

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Ehkki tegemist võib olla juhusega, teeb viimaste päevade positiivne liikluspilt politseinikele rõõmu.

Viljandi politsei koos Lõuna maksu- ja tollikeskuse ametnikega korraldasid eile Viljandimaal ühisoperatsiooni kontrollimaks, et sõidukijuhid ei kasuta erimärgistusega kütust, teatas Lõuna prefektuur.

Ühtlasi kontrolliti ka sõidukijuhtide võimalikku alkoholijoovet. Kokku kontrolliti nelja tunni jooksul 594 sõidukijuhti ning kõik roolikeerajad olid kained.

Erimärgistusega diislikütust avastati siiski viie sõiduauto paagist.

Täna hommikul kontrollis politsei autojuhtide kainust Valgas Võru tänaval ning tunni aja vältel ei avastatud mitte ainsamatki liiklusalast väärtegu. «Puhuma» pandud 226 juhti olid kained.

Lõuna prefektuuri korrakaitsebüroo juht Indrek Koemets leidis, et selline trend võiksi liikluses kestma jääda. «Liiklusreeglitest kinnipidamist tuleb igapäevaselt harjutada ning mida rohkem on selle kasuliku harjumuse võrku sattunuid, seda rohkem jääb vaba pinda surnuaedades.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles