Võrkpallurid alustavad suurt duelli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pere Leiva peatreener Rainer Vassiljev.
Pere Leiva peatreener Rainer Vassiljev. Foto: Sille Annuk

Tartu Pere Leib alustab täna kell 19.45 Kalevi spordihallis Eesti meistrivõistluste kolme võiduni peetavat finaalseeriat Tallinna Selveri vastu.

Seeria teine kohtumine ja tartlaste esimene kodumäng on pühapäeval kell 16 Tartu Ülikooli spordihoones. Tänavusel hooajal on välja jagatud kaks karikat. Eesti karikavõistlused võitis Selver, kuid märtsis õnnestus tartlastel Schen­keri liiga finaalis tallinlased alistada.

Tartu Postimees uuris Pere Leiva peatreenerilt Rainer Vassiljevilt, kuidas meeskond end suure duelli eel tunneb.

Millised emotsioonid meeskonnas valitsevad?

Eks ikka ootusärevad, mis siin muud olla saab. Mängupaus on nüüd pikk olnud, põhimõtteliselt kaks ja pool nädalat. Meeste mänguisu on küll eeldatavasti suur.

Kas ja kuidas mõjutab meeskonna valmisolekut pikaks ja pingeliseks kujunenud poolfinaalseeria Pärnu vastu?

Mis ta ikka! Kui küsid, mis seal juhtus, siis enam isegi ei mäleta.

On siis pikk mängupaus finaalide eel pigem hea?

Ega ta nüüd hea ei ole, kui keset hooaega niimoodi mängida ei saa, aga paus ei ole tingitud meist, vaid sellest, et juunioride koondis oli Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril mängimas. Ja eks Selveril on ju täpselt sama seis, mis meil.

Kas mõned mehed jäävad finaalidest välja?

Kahest esimesest mängust kindlasti Taavi Nõmmistu randmevigastuse tõttu ja Kevin Soo, kes vigastas juunioride koondise esimeses mängus hüppeliigest. Ma pole Sood pärast tagasitulekut veel ise näinud, oleme ainult telefonis rääkinud, aga näis, mis seis on järgmisel nädalal.

Kui tõsine on Nõmmistu vigastus?

Tal on käsi kipsis. Sai trennis randme pihta paugu ja ühes luus on väike mõra.

Kas teised mehed on rivis?

Tosina mehe asemel alustame kümnega, aga ega väga kiita ei ole. Lauris Iecelnieks küll mängib, aga ega ta sõrm päris korras ei ole, ja Martin Ruul on juba pikka aega hädas Achilleuse kõõlusega. Mõnel päeval on parem, mõnel halvem. Aga igal juhul läheme võitlust andma ja võitma!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles