Juubelimaamess tõotab tulla aegade suurim

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevalmistused maamessiks Tartu näituste territooriumil.
Ettevalmistused maamessiks Tartu näituste territooriumil. Foto: Sille Annuk

Sel nädalalõpul peetakse Tartus traditsioonilist kevadist maamessi. Baltikumi suurim põllumajandusnäitus leiab aset 20. korda.

Messi korraldava AS Tartu Näituste teatel on üritus kõigi aegade suurim nii eksponentide arvu kui ka ekspositsiooniala suuruse poolest. Kontakte, uut teavet ning kogemusi saavad vahetada nii kohalikud kui välisettevõtjad, töövahendite tootjad ja müüjad, metsa– ja põllumehed, samuti toiduainetöösturid ja aiandushuvilised.

Messikeskuse A-hallis saavad külastajad tutvuda erinevate metsafirmadega. Tutvustatakse metsatööks vajalikke tööriistu ning kõik huvilised saavad metsameestelt nõu küsida.

B-hallis võtavad koha sisse aianduse ning toidundusega tegelevad ettevõtted, kus huvilised saavad uurida uusi sorte ning nõu taimekasvatuse spetsialistidelt. Kindlasti saab üht-teist ka maitsta.

C-hallis on esindatud põllumajandusettevõtted.

Lisaks messihallidele on külastajatele avatud avar väliala, kus on paigas suur tehnikanäitus. Korraldatakse masinate demonstratsioone ning toimub juba traditsiooniks saanud raievõistlus Kevadkarikas 2012.

Maamess on avatud neljapäevast laupäevani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles