Selgusid maakonna parimad maadlejad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba teist nädalavahetust järjest näitasid Tartu maadlejad korralikku maadlust. Möödunud nädalavahetusel toimusid Pärnus Eesti meistrivõistlused juunioritele, kus finaali jõudsid ning teise koha saavutasid kehakaalus kuni 55 kg Ats Mitt (EMÜ SK), kuni 66 kg Kristjan Toots (EMÜ SK) ning kehakaalus kuni 96 kg Mihkel Laansalu (Tartumaa ML).

Sellel nädalavahetusel tuli Ats Mittil ning Kristjan Tootsil jälle oma oskused proovile panna, sest Eesti Maaülikooli spordihoones toimusid pühapäeval kreeka-rooma maadluse ja naistemaadluse võistlused, mille käigus selgusid käesoleva aasta Tartu maakonna meistrid.

Päeva põnevaima kohtumise pidasid omavahel Magnus Piirits (TÜ ASK) ning Kristjan Toots (EMÜ SK). Kuigi võtjaks tuli kogenum Magnus Piirits, võis iga pealtvaataja näha, et Kristjan Tootsi näol on tegemist väga ohtliku ning terava maadlejaga. Samuti võib arvata, et eelmisel nädalavahetusel Eesti meistrivõistlustel saavutatud hõbemedal vahetatakse järgmisel aastal juba kulla vastu.

Meeskondlikult tuli Tartu maakonna meistriks kreeka-rooma maadluses Tartu Valla SK, teise koha saavutas SK Peipsiäärsed ning kolmandale kohale platseerus Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi.

Naistemaadluse võitjaks tuli ülekaalukalt Eesti Maaülikooli Spordiklubi naiskond ning teiseks jäi Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi.

Tartu maakonna meistrid

Kuni 25 kg - Vjatseslav Artašov (Peipsiäärsed)

Kuni 32 kg - Aleksander Lebedev (Peipsiäärsed)

Kuni 35 kg - Jaan-Martin Kalanen (Peipsiäärsed)

Kuni 38 kg - Jaan Grosberg (TÜ ASK)

Kuni 42 kg - Anti Privits (Tartu Valla SK)

Kuni 46 kg - Rainer Grosberg (TÜ ASK)

Kuni 50 kg - Kaur Kõll (EMÜ SK)

Kuni 55 kg - Keyt Muuga (Tartu Valla SK)

Kuni 60 kg - Ats Mitt (EMÜ SK)

Kuni 66 kg - Magnus Piirits (TÜ ASK)

Kuni 74 kg - Leimar Pärtmaa (TKE)

Kuni 84 kg - Vahur Steinberg (TÜ ASK)

Kuni 96 kg - Konstantin Krehhov (Peipsiäärsed)

Naistemaadluse Tartu maakonna meistrid

Kuni 30 kg - Jekaterina Fekljaeva (Peipsiäärsed)

Kuni 40 kg - Viktoria Vesso (EMÜ SK)

Kuni 48 kg - Maria Kilk (EMÜ SK)

Kuni 55 kg - Margit Korotkova (EMÜ SK)

Kuni 63 kg - Kaisa Muutra (EMÜ SK)

Kuni 72 kg - Gerlin Järvela (EMÜ SK)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles