Orienteerujad ootavad kevadet kaubanduskeskustes

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskuses peetud orienteerumisvõistluse parimad (vasakult): Madli-Johanna Maidla, Erik Jaaniso, Rain Eensaar, Even Toomas, Margret Zimmermann.
Lõunakeskuses peetud orienteerumisvõistluse parimad (vasakult): Madli-Johanna Maidla, Erik Jaaniso, Rain Eensaar, Even Toomas, Margret Zimmermann. Foto: MTÜ Suusahullud

Et viimaste nädalate ilmaolud veel loodusesse sportima ei meelita, korraldas mittetulundusühing Suusahullud orienteerumisvõistluse Eesti suurimas kaubanduskeskuses. Tulekul on järgmine etapp, mis peetakse juba Taskus.

Möödunud neljapäeval, 5.aprillil kogunes Lõunakeskusesse 125 spordihuvilist, märkis ürituse korraldaja Vahur Teppan. Võistlusraja pikkus oli 3,3 km ning parim mees, Rain Eensaar, läbis raja 12 minuti ja 31 sekundiga.

Naiste võitja Margret Zimmermann läbis raja 14 minuti ja 36 sekundiga, mis andnuks talle ka meesteklassis auväärt kolmanda koha.

Sel neljapäeval, 12.aprill astuvad orienteerumishuvilised võistlustulle juba Tasku keskuses kell 18-21. Võistlus algab rahvaraja läbimisea, kuhu on oodatud osalema ka iga keskuse tavakülastaja. Kell 20-21 toimub võistlus tõsisemale sportlasele ning harrastajale.

Lõunakeskuse orienteerumisvõistlus
Meeste esikolmik:
1. Rain Eensaar (EKJ SK) 00:12:31
2. Even Toomas (Peko) 00:14:00
3. Erik Jaaniso (TÜ) 00:14:36

Naiste esikolmik:
1. Margret Zimmermann (Kape) 00:14:36
2. Madli-Johanna Maidla (Kobras) 00:15:02
3. Karmen Alnek (Võru) 00:15:07

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles