Suusataja kutsub üles Haanja radade heaks annetama

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haanja suusakeskus.
Haanja suusakeskus. Foto: Lauri Kulpsoo.

Võru linn otsustas tänavu loobuda tavapärasest 35 000-kroonistest toetusest Haanja suusaradade heaks, viidates pingelisele linnaeelarvele. Kunagine Võru linnavolikogu liige Heldur Mäeots leiab aga, et võrulased võiksid toetada Haan­ja suusaradade korrashoidu eraannetustega.


Mäeots ise on valmis radade hooldust toetama tuhande krooniga. Ta usub, et tema eeskuju järgitakse, sest võrulased soovivad edaspidigi punastamata Haanjas suusatamas käia, kirjutab ajaleht Võrumaa Teataja.



Haan­ja suusaklubi juhataja Urmas Veeroja rõhutas, et suusaklubi on kutsunud ja kutsub edaspidigi kõiki suusasõpru Haanjasse talverõõme nautima. «Meie ei ole kunagi kedagi ära ajanud.»



Veeroja sõnul võetakse radade korrashoiuks küll inimestelt raha vastu, kuid enne ülekande tegemist on soovitatav klubiga ühendust võtta ning tingimustes kokku leppida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles