Otepää hotellis pidutsejaid vaigistanud töötaja peksti läbi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskealine mees sai öösel Tartu kesklinnas rusikahoobi näkku.
Keskealine mees sai öösel Tartu kesklinnas rusikahoobi näkku. Foto: Raigo Pajula

Detsembri lõpus ühes Otepää hotellis valvel olnud mehel löödi ninaluu katki ja silmad siniseks, kuna ta palus pidutsejatel vaiksemaks võtta.


Et noormehel polnud ametlikku töölepingut, jäi ka haigusleht saamata ning töö katki, kirjutas

Lõuna Leht

.

Kuu aega tagasi, 28. detsembri õhtul läks Tõnu (nimi mehe eraelu huvides muudetud) kella üheksaks tööle ühte Otepääl asuvasse hotelli. Kaks tundi hiljem algas seal ametlikult öörahu, ühest teise korruse toast tuldi aga mehele ütlema, et alumisele korrusel asuvast ruumist number 100 tuleb lärmi.

«Läksin keelama, et võtke pidu veidi vaiksemaks,» meenutas mees. Teisel korral tuli neid keelama juba ka politsei, kuid seegi ei aidanud ning lärmajatel paluti vaiksemaks võtta veel kolmandal ja neljandalgi korral.

Pärast kella nelja kutsus Tõnu kohale ka politsei, mispeale noormehed kadusid öösse. Kolmveerand tundi hiljem olid nad aga tagasi ja kaks noormeest peksid turvatöötaja läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles