Tartu vangla uueks direktoriks saab Raini Jõks

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu vangla
Tartu vangla Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Justiitsminister Kristen Michal nimetas täna Tartu vangla järgmiseks direktoriks Raini Jõksi, kes asub ametisse aastavahetusel.

Uue direktori leidmiseks korraldati vanglateenistuse ülene konkurss, mille käigus esitas avalduse kolm kandidaati. Kahe hindamisvooru tulemusena otsustas konkursi- ja atesteerimiskomisjon esitada direktori ametikohale nimetamiseks Raini Jõksi.

31-aastane Jõks on lõpetanud sisekaitseakadeemia korrektsiooni erialal. Alates 2010. aastast töötab ta Tartu vangla direktori asetäitjana, enne seda on ta olnud samas vanglas julgeolekuosakonna juhataja, vangistusosakonna peaspetsialist ning vangistusosakonna peaspetsialist-korrapidaja.

Enne uude ametisse asumist stažeerib Jõks justiitsministeeriumis ja välismaal.

Vangla praeguse direktori Kalev Ilvese 5-aastane ametiaeg lõpeb 18. märtsil 2012. Vahepealsel ajal juhib Tartu vanglat praegu vanglateenistuse sisekontrolli juhina töötav Rait Kivimets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles