Avariide põhjustajad panid putku

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kavastu puidutööstuse juures rikutud Volkswagen Passat. Politsei otsib inimeste abiga avarii põhjustajat.
Kavastu puidutööstuse juures rikutud Volkswagen Passat. Politsei otsib inimeste abiga avarii põhjustajat. Foto: Politsei

Politsei otsib möödunud nädalavahetusel Tartumaal juhtunud avariide tunnistajaid.

Lõuna prefektuuri teatel sõitis seni tabamata sõidukijuht 2. märtsil ajavahemikus kell 14.20 kuni 23.20 Luunja vallas Kavastus puidutööstuse juures otsa sõiduautole Volkswagen Passat. Tõenäoliselt põhjustas otsasõidu veok, mis lahkus pärast avarii põhjustamist sündmuskohalt.

Samal päeval ajavahemikus kell 19.30 kuni 20.00 sõideti Tartus Anne 92 juures otsa sinist värvi Mazdale. Kahju põhjustaja lahkus avariipaigalt.

3. märtsil ajavahemikus kell 11.00 kuni 12.30 sõideti Tartus Kalda tee 1c asuva Eedeni kaubanduskeskuse parklas otsa sõiduautole Toyota Avensis.

4. märtsil teatati, et Tartus Mõisavahe 45 juures on otsa sõidetud sõiduautole Volkswagen Passat, arvatav avarii põhjustaja oli aga juba sündmuskohalt lahkunud.

Kõigil, kes juhtusid mõnd kirjeldatud otsasõitudest peale nägema, palutakse võtta ühendust avariipolitseinikega telefonil 730 8814 või operatiivnumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles