TV3: purjuspäi politsei eest põgenenud mees mõisteti aastaks vangi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjuspäi politsei eest põgenenud mees sai aastase vanglakaristuse
Purjuspäi politsei eest põgenenud mees sai aastase vanglakaristuse Foto: TV3

Jõgeva maakohus mõistis täna ühe aastase vanglakaristuse, millest reaalselt tuleb ära kanda kolm kuud mehele, kes üritas purjuspäi politsei eest põgeneda.


Mees ise oma tegu kohtus selgitada ei osanud, vaid võrdles end Joosep Laiksooga, kes peab kolme inimesega lõppenud avarii põhjustamise eest istuma samuti kolm kuud vanglas, vahendasid TV3 «Seitsmesed uudised».

Kahtlustatav ei peatunud ja alustas liikumist mööda Põltsamaa linna erinevaid tänavaid pidi, tahtmisega, kindlasti põgeneda, rääkis Künter Pedosk.

Jälitamine kestis peaaegu tund aega ja Opel saadi pidama alles seejärel, kui politseinikud viskasid sõiduteele siili, millest üle sõites lõhkes autol kolm rehvi.

Prokuröri abi taotles kohtult 49-aastase Aavo karistamist aastase karistusega, millest koheselt kuulub ära kandmisele kolm kuud ning juhtimisõiguse peatamisega 1,5 aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles