Võrkpallurid jäid Kilgi rahata

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Ärimees Rein Kilgile kuuluva ASi Pere rahalised raskused pole jätnud puutumata ka Pere Leiva võrkpallimeeskonda ning klubi on hakanud järgmiseks hooajaks otsima uut nimesponsorit.

MTÜ Spordiklubi Duo juhatuse liige Alari Jõesaar kinnitas, et meeskonna peasponsor on jätnud osa toetusraha maksmata, kuid ei soovinud summat täpsustada. Tartu Postimehe andmetel ulatub aga saamata jäänud summa üle 50 000 euro.

«Ei taha seda üldse kommenteerida, sest praegu ei ole meile keegi lõplikult «ei» öelnud. Võib-olla see raha ikkagi tuleb. Ootame ära ja kui asi on tõesti nii, et midagi ei tule, siis räägime edasi. Lootust on antud ja ega Werolit või Pere Leiba pole kinni ju pandud,» rääkis Jõesaar.

Siiani on mängijatele kõik palgad välja makstud. Võlgu pole jäädud ka saalide ega transpordi eest.

Pool rahast Kilgilt

Sellel hooajal ulatub Tartu võrkpallimeeskonna eelarve umbes 220 000 euroni, millest AS Pere on lubanud maksta 102 000 eurot. «Mina loodan, et asi liigub paremuse poole. Tärmineid pole meile öeldud, aga nagu ma aru saan, siis asjaga tegeldakse,» lausus Jõesaar. Meeskonna suuremad sponsorid on veel näiteks ehitusfirma Nordecon, Salva Kindlustus ja tanklakett Premium 7.

Pere Leiva võrkpallimeeskonna mänedžer Martin Jürgenson tunnistas, et meeskonna kohal lasub teadmatus. «Selle hooaja lõpetame selle nime all ära, aga siis on küll küsimärk,» lausus Jürgenson ning lisas, et töö uue võimaliku peasponsori leidmiseks juba käib.

«Oleme praeguste sponsoritega suhelnud ja uurime vaikselt edasi. Kui tuleks mõni tiitel, siis oleks uut peasponsorit palju lihtsam leida. Samas ei tea me ju seda, mis Perest saab. Äkki rabelevad välja,» oli Jürgenson lootusrikas.

Jahivad meistritiitlit

Tänavuse hooaja teine pool on Tartu meeskonnale möödunud väga hästi ning Eesti-Läti ühisliigas on jõutud nelja parima hulka. Juba sel laupäeval kohtub Pere Leib poolfinaalis Pärnu VK-ga, keda viimases kahes kohtumises on 3:1 võidetud.

Tartu Postimehel ei õnnestunud kommentaariks kätte saada ei ASi Pere suuromanikku Rein Kilki ega ettevõtte kaasaktsionäri Neeme Raigi. Krediidiinfo andmetel oli ASi Pere maksuvõlg eile 369 696 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles