Saalihokikooli kasvandikud lõpetasid põhiturniirid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMÜ SK U15 võistkond.
EMÜ SK U15 võistkond. Foto: Esko Tõnisson

EMÜ SK U15  poisid lõpetasid põhiturniiri esikohaga, kui kogusid 24-st võimalikust 20 punkti. Imaveres toimunud viimasel etapil võitsid Tartu noored seisuga 3:2 Jõgeva ja 5:2 Viljandi võistkonda.
U15 play-off'id 2. märtsil Jõgeval, kus veerandfinaali vastaseks on SK Saku Fortuna võistkond.

U17 meeskond lõpetas põhiturniiri teisena. Tapal peetud viimasel etapil võitsid nad 8:4 Ääsmäed ja 5:4 Sparta spordiseltsi, kusjuures võiduvärav sündis viimases mängus sekund enne lõpuvilet. Nende võitudega kindlustati põhiturniiri teine koht ja pääseti otse edasi poolfinaali. EMÜ vastane selgub veerandfinaalist, kus kohtuvad Jõgeva SK Selver/Tähe ja Ääsmäe.
Play-off mängud toimuvad 13. märtsil Jõgeval.

U13 võistkond pidi sel hooajal leppima küll viimase kohaga ja kohamängudesse neil asja ei ole, kuid treener Markus Mekk ütles, et kuna võistkond on komplekteeritud kooli huviringides käivatest mängijatest, kes on saalihokiga tegelenud kõigest aasta, siis võib hooajaga siiski rahule jääda. "Mäng-mängult muutus paremaks võistkonna kokkumäng ja selle põhjal võib järmiseks hooajaks ennustada juba ka võite," ei kaotanud ta positiivset meelt.

U11 võistkond kohtus viimasel etapil kaks korda Jõgeva SK Selver/Tähe 01 meeskonnaga, kui seisudega 1:6 ja 2:10 vastastele alistuda tuli. Kaotustest hoolimata pääseti 29. veebruaril toimuvale play-off''ile, kus veerandfinaali vastaseks on Jõgeva Tähe.

U19 neiud lõpetasid põhiturniiri kahe kaotusega, kui alla jäädi 1:5 Tamsalule ja 0:1 Jõgevale, kuid hetkel on tulemuseks siiski põhiturniiri kolmas koht Tamsalu ja SK Mustvee järel. Kuigi Tartu tüdrukud on oma mängud ära pidanud, on teiste vastaste vahel veel kolm kohtumist pidada ning need tulemused võivad mõjutada ka EMÜ SK põhiturniiri lõplikku kohta. Teoreetiliselt on nii Voorel kui Sakul võimalus EMÜst mööduda ning Jõgeva neiud võivad võidu korral jõuda samale punktisummale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles