Mitu noort peret jäi Lõuna-Eestis autoga lumevangi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Eesti teed tuiskasid eile kiiresti lund täis.
Lõuna-Eesti teed tuiskasid eile kiiresti lund täis. Foto: Margus Ansu

Eile lõuna paiku algas Lõuna-Eestis tugev lumetuisk, mis muutis liiklusolud maanteedel keeruliseks. Lumest väljaaitamist vajas hulk autosid.

Lõuna päästekeskuse teatel saabus Viljandimaalt kaks taolist väljakutset. 19. veebruaril kella 14.35 ajal käisid päästjad Olustvere alevikus ühe autoga juhtunud liiklusavariil, kus aitasid hange sõitnud auto liikuma. Õhtul kell 22.49 teatati aga, et Pärsti alevikus Heimtali külas on kaks autot tuisus tee kaotanud ja kinni jäänud. Päästjad aitasid sõidukid liikuma.

Võrumaal Misso vallas Sakudi külas vajas eile abi metsas lumme kinni jäänud auto, kus oli sees ka väike laps. Kell 11.56 aitasid päästjad koos jahimeestega sõiduki liikuma.

Õhtul kell 18.09 teatati, et Meremäe vallas Vaaksaarõ külas on lumme kinni jäänud sõiduauto ja maastur. Ühes autos oli lõppenud kütus ning reisijate seas oli ka väike laps. Päästjad tõmbasid autosid 100 meetri jagu edasi ning seejärel saabusid ka lumesahad, mis lükkasid tee puhtamaks.

Eile õhtul kell 20.10 teatati Valgamaalt, et Otepää vallas Pilkuse külas sõitis auto kraavi, kus liikumispuudega inimene. Päästjad tõmbasid sõiduki kraavist välja.

Kell 21.13 teatati, et Jõgevamaal Palamuse alevikus on auto, kus lapsed sees, tuisus hange kinni jäänud. Päästetöötajad aitasid sõiduki liikuma.

Ööl vastu 20. veebruari kell 2.25 saabus abipalve Põlvamaalt Kanepi vallast Peetrimõisa külast. Lumehange kinni jäänud autos ootas abi lapseootel naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles