Tartu Uus Teater toob lavale «Projekt Elu»

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Projekt Elu»
«Projekt Elu» Foto: Tartu Uus Teater

Reedel, 17. veebruaril kell 19 esietendub Tartu Uues Teatris (Lai 37) Mart Aasa uuslavastus «Projekt Elu», mis räägib inimeste saatusest projektipõhises maailmas.

Teatri teatel räägib lavastus kolmest inimesest, kes saavad kokku ja hakkavad koos projekte välja mõtlema. Üks idee geniaalsem kui teine. Raekoja plats jaotatakse ruutudeks ja igaüks peab tunnetuslikult leidma oma ruudu – oma koha selles maailmas. Või siis «Adios, kindergard!» ehk tantsuetendus mootorratturitele, kes on eelmisel päeval load saanud.

Projekte tuleb nagu varrukast. Aga mis saab inimesest? Mitu kultuuriprojekti suudab loovtööline genereerida ühe inimöö jooksul? Lavastus räägib läheduse ja kokkusaamise võimalikkusest projektismi ajastul.

Lavastaja ja autor Mart Aas. Mängivad Kristel Leesmend, Leino Rei, Mart Aas.

Kunstnik on Erki Kasemets (Polügoonteater), kostüümikunstnik Kristel Leesmend, valguskunstnikud Taavi Toom ja Karl Jakob Marken, videokunstnik Henry Griin.

Etendused jõuavad lavale 17., 19., 29. veebruaril ning ja 2., 3. märtsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles