Politsei otsib Tartus juhtunud avariide pealtnägijaid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. veebruaril teatati, et Tartus Tammsaare tänaval on otsa sõidetud
maja ette pargitud lillat värvi Audi 80, misjärel on lõhutud
sõiduki esistange, vasak tuli ning konksukate.
1. veebruaril teatati, et Tartus Tammsaare tänaval on otsa sõidetud maja ette pargitud lillat värvi Audi 80, misjärel on lõhutud sõiduki esistange, vasak tuli ning konksukate. Foto: Politsei

Tartu politsei palub pealtnägijate abi liiklusõnnetuste asjaolude väljaselgitamisel.

29. jaanuaril ajavahemikul kell 14.45 kuni 15.30 sõideti Tartus Riia tänaval Kaubamaja alumises parklas otsa Toyota Corolla Versole.

1. veebruaril teatati, et Tartus Tammsaare tänaval on otsa sõidetud maja ette pargitud lillat värvi Audi 80, misjärel on lõhutud sõiduki esistange, vasak tuli ning konksukate.

1. veebruaril kella 17.26 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartus Võru tänaval enne Väike-Tähe ristmikku, kus põrkasid külgepidi kokku Volswagen Passat ja Mercedez Benz Vito.

2. veebruaril kella 13.30 ajal teatati politseile liiklusõnnetusest Tartus Kuperjanovi tänaval, kus alkoholikaupluse ees sõideti otsa tumehalli värvi BMW X5. Väidetavalt võis liiklusõnnetuse põhjustada valget värvi Mercedez Benz kaubik.

Kõigil, kes antud liiklusõnnetusi pealt nägid, palutakse politseiga ühendust võtta telefonidel  730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles