Lille maja kutsub noori elutee valikute õpituppa

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortekeskus Lille maja.
Noortekeskus Lille maja. Foto: Margus Ansu

Jaanuari lõpust kuni märtsi alguseni korraldab Lille maja 15-19aastastele Tartu õpilastele tasuta protsessdraama õpitoad «Valikute talumatu lihtsus», kus noore saavad mõelda oma elutee valikute ja võimaluste üle ning teadvustada oma praeguste valikute tagajärgi.

Õpitoad on osalejatele tasuta ja leiavad aset 30. jaanuarist 2. märtsini, tööpäeviti kell 13.30 - 15.00, vahendas linnavalitsuse pressiteade. Sel kevadel saab õpitoas osaleda kokku kümme klassi.

Kohapeal saavad õpilased keskenduda gümnaasiumi või põhikooli lõpetamisel võimalike valikute teadvustamisele. Protsessdraama väljatöötaja Allan Owens kasutab selle mõiste selgitamiseks kaleidoskoobi metafoori: alati kui kaleidoskoopi pöörata või see mujale suunata, paiknevad klaasitükid ümber ja ilmnevad uued vormid.

Õpitube viivad läbi Lille maja draamaõpetajad Auli Auväärt, Hele Riit-Vällik ja Helena Kesonen ning Tartu Waldorfkooli muusika- ja draamaõpetaja Külli Ehastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles