ERM ootab joonistusi kinkidest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Rahva Muuseum ootab lastelt töid joonistusvõistlusele «Minu kingitus». Võistlus on veebruaris avatava näituse «Ostupalavik: tarbimiskultuur Eestis 1990.–2000. aastatel» sissejuhatus.

Lastelt oodatakse joonistusi mõnest lemmikkingitusest, mis on saadud kas jõuludeks, sünnipäevaks või mõneks muuks tähtpäevaks. Samuti võib joonistada pildi kingitusest, mis on joonistajale pettumuse valmistanud. Joonistuse juurde palume kirjutada ka lühikese põhjenduse, miks joonistatud kingitus on eriline või miks see valmistas pettumuse.

Kirjalik osa on tarvilik muuseumile, et koguda tänapäeva laste tarbimisunistusi: see annab ülevaate, mida lapsed kingitustena hindavad, mida soovitakse.

Maksimaalselt suuruses A3 joonistused võib saata posti teel või viia ise Eesti Rahva Muuseumi näitusemajja.

Joonistusvõistluse töid oodatakse 10. veebruarini. Näituse avamisel 17. veebruaril tehakse teatavaks ka joonistusvõistluse võitjad ning näituse külastajad saavad vaadata üles riputatud võistlustöid.

Täpsemat teavet leiab aadressilt www.erm.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles