Väikest Kaarlit ootas Auras magus lotovõit

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

«Mul mees just ütles, kui ma kodust ära tulin, et osta täna Bingo lotot, sest täna veab. Ja näe, ei jõudnud veel osta, aga üllatus juba tuli,» naeris Ülle Põldmaa, kui oli selgunud, et tema ujumistrenni tulnud viieaastasele pojale Kaarlile langes au olla Aura veekeskuse 3,5- miljones klient.

Peale Aura keskuse juhataja Kairi Ustavi, abilinnapea Tiia Teppani ning Aura nõukogu esimehe Väino Kulli käepigistust ja õnnitlust tuli väikesel Kaarlil lahti lõigata pidulikuks sündmuseks tellitud 20-kilone sefiiritort.

Lisaks magusale suutäiele sai Kaarel veekeskuselt kingiks kümne korra tasuta pääsme ning hiigelsuure sinise mängupalli. Tartlase Ülle Põldmaa sõnul käivad nad perega Auras umbes korra kuus ning eelmisel sügisel otsustati vanemate vendade eeskujul panna ujumistrenni ka Kaarel. «Nüüd oligi väike vahe sees ja ta juba ootas seda trenni,» teatas ema.

Kuidas basseinis möllamine väikemehele on meeldinud, võis vaid aimata, sest torti täis suuga jõudis ta ajakirjaniku küsimuste peale vaid noogutada. Kui hiigeltort eile otsa ei saanud, saavad seda maitsta ka tänased Aura külastajad.

«Tore, et tartlane võitis. Järelkasvu tuleb,» lausus Ustav, kelle sõnul on 80 protsenti külastajatest Tartust. Ühtlasi avaldas Ustav lootust, et neli miljonit klienti täitub veekeskusel 2013. aastal, kui töötab juba ka kavandatav laiendus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles