Politsei tabas hinnalise korvtõstuki varga

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dino korvtõstukite reklaam.
Dino korvtõstukite reklaam. Foto: www.laadur.ee

Politseinikud leidsid üles eelmise aasta lõpus Tartust varastatud hinnalise korvtõstuki ja tegid kindlaks ka selle teo toimepanija.


Möödunud aasta 3. detsembril varastati Tartus Ringtee tänavalt AS Cramo Estonia territooriumilt 600 000 krooni maksev korvtõstuk Dino, teatas Lõuna ringkonnaprokuratuur.

Selle aasta 9. jaanuaril leidsid politseiametnikud tõstuki Elva lähistelt eramajade rajoonist, ühest ehituskrundile rajatud kuurist.

Teisipäeval tabati ka kuriteos kahtlustatav, kes on tänaseks oma süü üles tunnistanud. Kohtus süüdimõistmisel ähvardab teda suures ulatuses toimepandud varguse eest kuni viieaastane vanglakaristus.

Kriminaalmenetluse käigus selgitati välja, et varas väitis tõstukit edasi müües, justkui oleks tegemist pankrotistunud ettevõtte varaga, mida on vaja kiiresti ja odavalt realiseerida.

Ostja jäi oma sõnul sellist juttu uskuma, sest firmasid läheb viimasel ajal palju pankrotti ning müüakse igasugust tehnikat.

Tartu kriminaaltalituse autojälitajate komissar Urmas Lätt paneb inimestele südamele, et hoolimata keerulisest majandusolukorrast ei ostetaks kergekäeliselt kahtlase päritoluga sõidukeid ega tööriistu, sest varastatud asja heauskne omandamine ei ole võimalik ning lõpuks kannab kahju ka ostja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles