Olümpiakomitee autasustas Tartu vallavanemat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu valla vallavanem Aivar Soop.
Tartu valla vallavanem Aivar Soop. Foto: Margus Ansu

Rahvusvaheline Olümpiakomitee tunnistas lõppeval aastal auhinna “Sport ja sotsiaalne vastutus” vääriliseks Tartu vallavanema Aivar Soobi.

Soop on juhtinud Tartu valda viimased 18 aastat ning tema eestvedamisel on valminud kaks staadioni, kaks spordisaali, tenniseväljak, suusa- ja maadlusmaja, valgustatud suusarada ja kümme kilomeetrit kergliiklusteid, lisaks spordikool ning järgmisel aastal avatakse gümnaasiumis ka spordiklass.

Tartu vald on tulnud Eestimaa suvemängude võitjaks alates 1999. aastast ja Eestimaa talimängude võitjaks alates 1997. aastast kõikidel mängudel.

Rahvusvahelise Olümpiakomitee auhinna andis spordiaasta pidulikul lõpetamisel Aivar Soobile üle EOK president Mart Siimann.

Varasematel aastatel on ROK tunnustanud teenete eest olümpialiikumises Atko Viru, Erna Abelit, Toomas Uba, Oleg Sapožnini, Mait Arvistot, Mati Alaveri, Jüri Jaansoni, Andrus Ansipit, Eri Klasi, Tõnis Lukast, Peeter Mardnat ja Juhan Anupõldu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles