Pommiga ähvardaja sulges Tartu Lõunakeskuse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskus.
Lõunakeskus. Foto: Margus Ansu

Täna hommikul mõni minut 9 läbi helistas keegi Eesti ühe suurima kaubanduskeskuse valvelauda ja teatas, et majas on pomm. Hoone läbi otsinud demineerijad lõhkekeha ei leidnud.

Lõunakeskuse juhataja Jaan Loti sõnul saabusid päästjad väga kiiresti ning ümbritsesid maja lindiga. Õnneks oli majas väga vähe inimesi, mis tähendab Lõunakeskuse puhul seda, et evakueerida tuli üle 100 inimese.

Tööd oli alustanud liuväli, kus käis laste trenn. Toidukauplused olid just alustanud tööpäeva, kuid kliente veel ei olnud, rääkis Lott.

Demineerijad lõpetasid hoone kontrollimise kell 11.06, ütles päästeameti pressiesindaja Martin Vallimäe. Ta lisas, et midagi ohtlikku ei leitud.

Viimati ähvardati Tartus pommiohuga ühte Annelinnas Kaunase puiesteel asuvat kortermaja. Selle äärmiselt rumala nalja tegija tuvastas politsei kiiresti ning tal tuleb kanda karistus, kuid hüvitada ka väljakutsega seotud kahjud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles