Jõgeva müüs vana teenindusmaja

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva. Illustreeriv foto.
Jõgeva. Illustreeriv foto. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Peaaegu neli aastat müügil olnud Jõgeva vana teenindusmaja leidis lõpuks ostja 75 120 euro eest. Ainsa pakkumise tegi kohalik kaubandusettevõte OÜ Merineitsi.

Viimati korraldas linn enampakkumise tänavu 7. novembril, määrates Suur tänav 24 asuva hoone alghinnaks 75 000 eurot. Ehitusregistri andmetel 903,5-ruutmeetrise kasuliku pinnaga majas tegutsevad ka praegu teenindusettevõtted.

Jõgeval teisigi kaubanduspindu omava OÜ Merineitsi omanik Jaano Terras ütles, et müügitehing on esialgu notariaalselt sõlmimata. Kokkuleppe järgi majandab hoonet detsembri lõpuni linnavalitsus, jaanuarist võtab firma kinnistu üle.

Terras leidis, et maja on heas asukohas ning seinte soojustamise ja katuse vahetamisega on võimalik seda kindlasti paremaks teha. Tema ettekujutuse järgi võiksid hoone esimesele korrusele tulla kaubanduspinnad, seal praegu asuvad juuksurisalongid aga kolida teisele korrusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles