Lähte jõuluturniiril maadlesid 17 klubi esindajad

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keyt Muuga (Tartumaa ML) Keyt sai lisaks kullale ka  Tartu valla parima maadleja tiitli, fotol maadleb klubikaaslase Karli Pärnaga.
Keyt Muuga (Tartumaa ML) Keyt sai lisaks kullale ka Tartu valla parima maadleja tiitli, fotol maadleb klubikaaslase Karli Pärnaga. Foto: Maria Kilk

Laupäeval kogunesid kreeka-rooma maadlejad Lähtele jõuluturniirile juba 21. korda. Lisaks kahele Soome klubile osalesid ka 15 Eesti klubi esindajad.

 

Laupäeval Lähte spordihoones peetud turniiril maadlesid naised viies kaalukategoorias, millest kahes võtsid esikohad tartlannad Maria Kilk (EMÜ SK) ja Anette Traks (TÜ ASK). Väga võitluslikus finaalkohtumises pidi Margit Korotkova (ka EMÜ SK) leppima siiski teise kohaga, kuid kohtumine oli haruldaselt võrdväärne.

Tartu maakonna kuni 17-aastased poisid ja noormehed olid taas linna esindajatest edukamad.
Esikohale tulid Markos Tadolder, Keyt Muuga ja Rainer Grosberg (TÜ ASK).
Hõbemedalid võitsid Reno-Rene Padar, Anti Privits, Endi Brendon Timofejev, Karl Pärna ja  Aigar Koger. Kolmanda koha saavutasid Kusti Künnap, Riivart Grauberg, Raul Lepaste ja Jaan Grosberg (TÜ ASK).

Tartu linna tõid medalid Kalev/Englas klubi esindajad. Hindrek Käppa kaotas vaid ühe kohtumise ja sellegi Euroopa kadettide meistrivõistluste kaheksandale, Põhjamaade meistrile ning tänavu Eestis parimaks hinnatud Taaniel Piiskoppelile Kadrinast.

Oma kehakaalus äpardusega (3:0 eduseisus seljakaotus) alustanud Siim Vigel sai lõpuks hõbedase autasu. Artur Permini koht oli kolmas.

Võitjakarika sai enda valdusse Karlis Hallik, kellel oli pingeline kohtumine endast paar aastat vanema soomlasega (eelneva kokkuleppe põhjal). Sageli tähtsamatel ja pingelistes kohtumistes eksinud tartlane oli tähtsas kohtumises täpne - esimene periood 1:0 ja võitu kinnistas 2:0 punktiseis teisel perioodil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles