Käekotiröövel võeti vahi alla

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kotivargus.
Kotivargus. Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Tartus reedel naiselt käekoti röövinud noormees võeti vahi alla kuni kuueks kuuks.

Reede hilisõhtul helistas Tartu politseisse 51-aastane naine ning teatas, et mõned minutid tagasi ründas teda Sõpruse puiesteel asuva maja ees tundmatu noormees, teatas Lõuna prefektuur. Kallaletungija peksis teda ning röövis käekoti koos mobiiltelefoni, rahakoti ja dokumentidega. Noormees põgenes röövitud käekotiga kaubanduskeskuse suunas.

Lõuna Prefektuuri juhtimiskeskus edastas koheselt saadud info politseipatrullidele. Röövimises kahtlustatav, 1976. aastal sündinud mees peeti kinni kaubanduskeskuse vastas asuvas bussipeatuses. Röövitud käekott leiti puu alt ning mobiiltelefon ja rahakott kinnipeetud mehe jope taskust. Kõik asjad tagastati omanikule.

Tartu kriminaaltalitus alustas kriminaalmenetlust karistusseadustiku röövimist käsitleva paragrahvi järgi.
Lõuna Ringkonnaprokuratuuri prokuröri abi Evelin Merilaine sõnul on kinnipeetud mees varem kriminaalkorras karistatud varguse ja röövimise toimepanemise eest. «Ta oli karistatud pikaajalise vangistusega ning vabanes alles selle aasta kevadel,» lisas prokurör.

Pühapäeval, 11.detsembril andis kohus loa kinnipeetud mehe vahistamiseks kuni kuueks kuuks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles