Maaülikooli saalihokiklubile kaks kaotust ja üks võit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMÜ SK esindusmeeskond
EMÜ SK esindusmeeskond Foto: Kati Loid

Olnud nädalavahetusel olid võistlustules kõik kolm maaülikooli spordiklubi saalihokimeeskonda.

Esindusmeeskond pidi tunnistama Eesti meistrivõistluste turniiritabeli hetkeliidri TTÜ/Team Exeli paremust seisuga 5:9. Mängiv treener Talis Mölder ütles, et meeskonna probleem, nagu ka mitmetes eelnevates mängudes, oli jätkusuutlikkuse puudumine.

«Esimesed kümme minutit esitame meistriliiga tasemel head mängu, oleme vastastega võrdsed ja kohati isegi vastastest selgelt paremad,» selgitas ta, «edasi aga lastakse mängujoonisest lahti, tulevad algajalikud vead ja tehniline praak ning pärast vastaste esimesi väravaid toimub kiire murdumine.»

EMÜ SK duubelmeeskond, kes võistleb esiliigas, pakkus TTÜ/Ääsmäele küll kõva lahingut, kuid lisaajal lõi «kuldse värava» siiski vastasmeeskond. Mäng lõppes seisuga 5:6. Mölder, kes on ka duubelmeeskonna treener, sõnas, et kuigi eelmise hooaja meeskonnast viisikujagu mängumehi tõsteti esindusmeeskonda, on uued tegijad juba kohtadele asunud ja koguvad vaikselt hoogu. Kuigi mängutulemuste järgi ei ole hooaeg alanud kõige paremini, on eesmärgid kõrgele seatud.

EMÜ SK III võitis teises liigas tulemusega 4:1 Tapa/Team Hummelit. Treener Markus Mekk ütles, et võit annab meeskonnale kindlasti palju indu juurde. «Eks iga mänguga paraneb ka kokkumäng,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles