Noorukid jätsid pussitamisohvri tee äärde surema

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Svetlana Zaitseva / Õhtuleht

Noorukitega sõnelusse sattunud noormeest varitseti koduteel, pussitati ning ta jäeti tee äärde vereloiku maha.

Novembri keskel ühel hilisõhtul alkoholi pruukinud teismelistele märkuse teinud Räpina noormeest varitses koduteel auto, kirjutab Õhtuleht.

«Hiljem kuulsin, et autos istunud arvata 18aastased noorukid olid mind Räpina peal tükk aega taga otsinud,» meenutas Lauri ja pakub, et ilmselt oli noorukitel kohe plaan teda rünnata, sest normaalne inimene ei astu ju autost välja, poolemeetrine puss käes.

Autost välja karanud kamp tormas Lauri poole ja hakkas teda peksma, kuid noormehel õnnestus eemale joosta, kuid ta kukkus teeäärsesse kraavi pikali. Seejärel hakati teda jalgadega peksma, siis löödi talle noaga kaks sügavat haava selga.

«Üks neist, gümnaasiumipoiss, tuli minu juurde tagasi, tõstis püksisääre üles ja tõmbas noaga minu jala peale suure Z tähe,» meenutas mees, kes leidis endas niipalju jõudu, et 112 helistada.

Lauri hinge närib see, et teda nõnda elajalikult noaga rünnanud nooruk käib rahulikult koolis edasi, aga prokuratuuri teatel on peksmisekahtlustus esitatud 18aastasele varem karistamata noormehele, keda vahi alla ei võetud, sest ei ole põhjust arvata, et ta uusi süütegusid toime paneb.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles