Lõunakeskuse lähedale kerkiva äripargi esimene hoone sai ehitusloa

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerika äriparki kavandatavate hoonete eskiisid.
Eerika äriparki kavandatavate hoonete eskiisid. Foto: Kaarsilla Kinnisvara

Kaarsilla Kinnisvara arendab Tartus Viljandi maantee 75 krundile stock-office'i stiilis äri- ja büroohoonet, millele on nüüd väljastatud ehitusluba. 

Eerika äripark, kuhu hoone kerkib, asub Veeriku linnaosas, mida lähedalasuvate tänavate tõttu tihti ka Eerikaks nimetatakse. Lõunakeskuse lähistel asuva äripargi alale on plaanis ehitada kaks hoonet, esimese valmimine on planeeritud tänavusse sügisesse.

Planeeritava hoone fassaad jääb Eerika tänava ja Ringtee, teisiti öeldes Tartu - Viljandi - Kilingi-Nõmme ja Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee poole. Juurdepääs krundile on tagatud Viljandi maanteelt. Vahetus läheduses asub Jõhvi-Tartu-Valga maantee ning tänu Idaringtee ehitusele on kiire pääs ka Tartu-Räpina-Värska maanteele. 

Kahekorruselisse B-energiaklassiga ärimaja esimesel korrusele on planeeritud kaubandus- ja büroopinnad, teisele korrusele büroopinnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles