Noore Põlvamaa neiu otsingud pole tulemusi andnud

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kurusk.
Kerli Kurusk. Foto: Politsei

Laupäeval, 26. novembril kella 17.45 ajal jäi teadmata kadunuks Põlvamaal Räpina vallas Meelva külas 20-aastane Kerli Kurusk, noore naisterahva leidmiseks käivitasid politseinikud ühes kohalike elanike ja keskkonnaametnikega otsinguoperatsiooni, mis ei ole kahjuks tänaseni tulemusi andnud.

Laupäeva õhtul kogunesid umbes 15 külaelanikku ja politseiametnikud ning asusid ümbruskonda läbi otsima, vahendas politsei- ja piirivalveameti (PPA) Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Kella 23.45 ajal otsingud pilkase pimeduse tõttu lõpetati, kadunud isikut ei õnnestunud leida.

Järgmise päeva hommikul kaasati otsingutesse lisaks politseiametnikele ka keskkonnaametnikud ATVdega ning kümmekond kohalikku elanikku. Läbi vaadati nii puudesalud, põllud, kontrolliti ümbruskonnas olevaid majapidamisi ning tühjana seisvaid hooneid. Ka need otsingud tulemusi ei andnud ning teadmata kadunud Kerli Kuruski otsimine jätkub.

Tütarlaps kadus laupäeva õhtupoolikul

Kerli Kurusk on umbes 163 cm pikk, tal on tumedad õlgadeni ulatuvad juuksed. Ta on lapsemeelne, käitub oma eale mittekohaselt ja võõrastega reeglina ei kontakteeru.

Neiul oli seljas kilejope, mille alumine serv sinist värvi ja õlgadelt rohelist värvi, seljal lai roosa triip. Jalas kandis ta musti dressipükse ning peas roosat mütsi.

Kõigil, kel on infot Kerli Kuruski asukohast või oskavad anda infot, mis viiks tema leidmiseni, palutakse ühendust võtta Põlva politseiga telefonil 799 8310 või operatiivnumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles