Piirivalve pidas lõunapiiril taas kinni salasuitsu vedajad

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene maksumärkidega sigaretid.
Vene maksumärkidega sigaretid. Foto: Toomas Huik / Postimees

Lõuna prefektuuri piirivalvurid pidasid ööl vastu reedet kinni kolm salakaubaveos kahtlustatavat Vene kodanikku, kes ületasid riigipiiri ebaseaduslikult.

Lõuna prefektuuri kinnitusel liikusid inimesed Luhamaa piiripunkti tööpiirkonnas üle piiri 18. novembril kell 0.50. Avastatud isikud kandsid suuri kotte.

Sündmuskohale saadetud toimkonnad leidsid metsast kuus kasti sigarette ning sellest kohast veidi eemal peeti kinni ka kolm isikut, keda kahtlustatakse salakaubaveos ja ebaseaduslikus
piiriületuses.

Kontrollimisel selgus, et tegemist oli Venemaa kodanikega, kelle sünniaastateks 1990 ja 1992 ning nad anti pärast ettenähtud seaduslikke toiminguid Vene poolele üle.

Tänavu 10 kuuga on lõunapiiril avastatud seitse ebaseadusliku piiriületusega seotud salakaubaveo juhtumit. Mullu oli taolisi juhtumeid samal perioodil ainult kolm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles